Categorii

Banda kinesiologica Premium Tmax Tape

Crema antiinflamatoare FISIOCREM

Suport glezna Actimove

Actimove ® este o parte din inovatoarea familie medicala BSN, iar inovarea este cheia pentru fiecare produs dezvoltat sub marca Actimove ®.
In conformitate cu standardele și cele mai bune practici ale brandurilor BSN, cum ar fi Gypsona, BiPlatrix, Dynacast Prelude, Orthoglass, LEUKOTAPE și STRAPPAL, știința avansata și ingineria joaca un rol important în crearea produselor;Actimove ®.
În strânsă cooperare cu personalul medical, BSN aplică tehnologia avansată pentru a oferi functionalitate excelenta care nu compromite independența pacienților sau încrederea socială.
Actimove ® - ofera soluții ortopedice pentru o viață activă. Astăzi, mai mult ca niciodată, de oameni activi sunt de acord, vârsta nu este o obstacol. Viața inseamna sa fii activ. Oamenii au încredere in Actimove ® pentru a fi activi. Actimove ® sunt produse softortopedice care oferă soluții pentru pacientii care preferă să nu lase durere, leziuni fizice temporare sau degenerative sa le afecteze stilul de viata. Clientii nostri isi continua stilul lor de viata  social și punct de vedere fizic, indiferent de varsta lor, așa cum au facut-o intotdeauna.

 

 

Sortare după:
65,40RON
Produs de înaltă calitate pentru stabilizarea și sprijinul gleznei superioare. Datorită formei sale..
163,50RON
Orteza TaloMotion Actimove este o orteza premium pentru glezna Produs de înaltă calitate cu formă an..
21,80RON
Actimove TaloWrap suport glezna este potrivit pentru a ajuta la refacerea dupa leziuni de glezn..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
PharmaZone Innovative S.R.L. © 2019

Contacteaza-ne!

Locația noastră

C.I.F. RO 18415094
R.C. J40/3035/2006
Punct de lucru: Str. Vasile Conta Nr. 8-10 Corp B Sector 2 Bucuresti

0726 710 403

office@pharmazone.ro