Categorii

S-ar putea sa-ti placa si ..

Granulox spray hemoglobina pentru rani cronice

Granulox spray hemoglobina pentru rani cronice

Producător: Granulox
Cod produs: Granulox - 001
Disponibilitate: Out Of Stock

Granulox® spray hemoglobina pentru tratamentul ranilor cronice. Granulox® este un dispozitiv medical inovativ pentru tratamentul rănilor cronice, de ex. ulcer de gambă venos, ulcer de gambă arterial, ulcer de gambă mixt, ulcer diabetic la picior, plăgi ch

431,85RON Fără TVA: 362,90RON
-+
Pretul include TVA

Adreseaza o intrebare legata de acest produs

Granulox spray hemoglobina pentru rani cronice

1. Ce este Granulox® și pentru ce se utilizează?
Granulox® este un spray indicat în tratamentul plăgilor cronice. Granulox® este un dispozitiv medical inovativ pentru tratamentul rănilor cronice, de ex. ulcer de gambă venos, ulcer de gambă arterial, ulcer de gambă mixt, ulcer diabetic la picior, plăgi chirurgicale cu vindecare postoperativă secundară, escare de decubit.
În general, plăgile cronice sunt caracterizate printr-o alimentare deficitară de oxigen a țesutului afectat. Aceasta influențează vindecarea rănii în mod decisiv. Condiția de utilizare este ca boala în cauză să fie tratată conform prevederilor medicale. În cazul plăgilor cronice cauzate arterial, trebuie să fie epuizate în prealabil posibilitățile de îmbunătățire a circulației sangvine.

Granulox® pune la dispozitia rănii oxigenul necesar în mod difuziv. Prin componenta hemoglobină se introduce la nivelul rănii oxigen din exterior. Datorită îmbunătățirii alimentării de oxigen la nivelul rănii, se întreține vindecarea plăgii.

2. Ce precauții trebuie să luați în considerare înainte de utilizarea produsului Granulox®?
Nu utilizați 
Granulox®
- la răni infectate
- în caz de sarcină.
Nu există date referitoare la aceste cazuri.

3. Ce precauții trebuie să luați în considerare în timpul utilizării produsului Granulox®?
- A nu se utiliza concomitent cu produse terapeutice cu acțiune locală, cum ar fi antibioticele, deoarece interacțiunile acestora cu 
Granulox® nu sunt cercetate încă suficient.
- Este cunoscut faptul că soluțiile dezinfectante influențează in mod considerabil produsul 
Granulox®. În urma utilizării dezinfectantelor este necesară o spălare foarte bună cu soluție fiziologică.
- În urma utilizării metodelor de debridare a plăgilor proteolitice (enzimatice) este necesară o spălare foarte bună cu soluție fiziologică.
În cazul în care simptomele se înrăutățesc sau dacă apar reacții adverse nedorite se va întrerupe tratamentul si se va consulta medicul.

4. Cum se adminstrează Granulox®?
Tratamentul pe baza produsului 
Granulox® trebuie să vă fie explicat în prealabil (înainte de utilizare) de către un medic sau un specialist în medicină.
Produsul 
Granulox® se pulverizează pe rana curățită în prealabil în urma debridării sau curățirii plăgii, după caz. Pentru aceasta se îndepărtează mai întăi capacul de protecție al flaconului. Tineți capul de pulverizare al spray-ului la o distanță de circa 5 - 10 cm de rană și pulverizați rana pană aceasta se acoperă în întregime cu un film subțire. În mod normal sunt suficiente 1 - 2 secunde pentru a acoperi o zona afectată de 2 x 3 cm. Administrarea se repetă zilnic. După utilizare se acoperă rana cu un pansament respirant.
IMPORTANT: de utilizat numai pansamente si comprese din material respirant. Puneți capacul de protecție pe flacon după utilizare. Nu este necesară o curățire a capului de pulverizare, acest produs fiind conservat.
În cazul în care pulverizatorul se astupă după utilizări repetate, acesta se poate desfunda prin curățire. Pentru curățirea acestuia, se utilizeză materiale și soluții dezinfectante sterile. După curațire, se aruncă primul puff, de ex. prin pulverizarea unui material de celuloză.
O cutie de 
Granulox® este suficientă în funcție de mărimea plăgii, pentru o perioadă de utilizare de pană la 30 de zile. Granulox® se poate administra de la deschiderea spray-ului pană la expirarea termenului de valabilitate.

5. Care sunt reacțiile adverse posibile?
Nu se cunosc reacții adverse pentru 
Granulox®. În cazul în care simptomele se înrăutățesc, sau dacă apar reacții adverse nedorite, se va întrerupe tratamentul si se va consulta medicul.

6. Cum se păstrează Granulox®?
Granulox® se depozitează în frigider la temperaturi intre 2 °C si 8 °C. Se poate păstra la temperatura camerei (max. 25 °C) în timpul zilelor de utilizare. La administrarea zilnică a produsului Granulox® (de ex. în practica clinica sau in cazul vizitelor la domiciliu) flaconul de spray se poate păstra de regulă la temperatura camerei pană la golire. Perioada de păstrare la temperatura camerei este de maxim 6 săptămâni. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Recipient sub presiune. A se feri de radiații solare si temperaturi peste 50 °C. A nu se deschide cu forță sau arde după folosire. A nu se utiliza după expirarea termenului de valabilitate înscris pe produs si ambalaj.

7. Informații suplimentare.
Ce conține 
Granulox®?
Substanța activă este hemoglobina carbonilată 10%.
Celelalte componente sunt: 0,7% Fenoxietanol; 0,9% Clorură de sodiu; 0,05% N-Acetilcisteină; ad apă 100%.
Cum arată 
Granulox® si conținutul ambalajului?
Granulox® este un spray roșu, apos. Un spray conține 12 ml solutie.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Recently viewed

PharmaZone Innovative S.R.L. © 2019

Contacteaza-ne!

Locația noastră

C.I.F. RO 18415094
R.C. J40/3035/2006
Punct de lucru: Str. Vasile Conta Nr. 8-10 Corp B Sector 2 Bucuresti

0726 710 403

office@pharmazone.ro